Чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко (більш відомий, як Тарзан), який підтримує путіна і розв'язану ним війну проти України, вирішив звернутися до європейців, і до всіх, хто став на бік нашої країни.

Відео зі зверненням проросійського артиста на своїй сторінці в Instagram опублікував український шоумен і блогер Олексій Дурнєв, зазначивши: "термінове звернення капітана "голої дупи" до голодуючої Європи".

У своєму відео Тарзан вирішив поговорити про санкції, які ввели проти росії західні країни через розв'язану війну проти України. Він вважає, що від санкцій постраждають тільки європейські країни.

Скріншот допису
Скріншот допису

" Всім привіт. Хочеться просто запитати людей, що живуть в недружніх країнах. Як вам санкції ваші? Сильно хотіли ввести проти росії - ввели. Далі що? Будете голодувати, на бензин у вас божевільні ціни. Ви цього хотіли?",- зазначив він.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На думку Сергія Глушка санкції проти росії, які ввели західні країни, позначаться тільки на них. Однак така заява ніяк не відповідає дійсності, адже в першу чергу буде завдано збитків економіці росії.

"Ви задайте керівництву своєму питання з приводу того, що у вас зараз відбувається з економікою. Хто в цьому винен? путін і росія?",- запитав Тарзан.

Нагадавши, окупанти при втечі з Бучі отруїли все печиво на фабриці: від солодкого краще відмовитися

Раніше Знай писав, пропагандист Соловйов шокований поразкою Росії під Києвом: "Я не знаю, чому"

Також Знай повідомляв, Ілля Ківа "загубився" в Москві, звинувачуючи Україну в тому, чого не зробила Росія: "навіть не розуміють"