На фанатській сторінці у соцмережі "ТікТок" популярної української співачки, колишньої солістки колективу "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої, яка нещодавно вразила своїх шанувальників новиною про розставання з чоловіком Володимиром Дантесом, з'явилося нове відео.

"І чому Позитив одружений!?", - журяться віддані фанати співачки, які важко переживають її розлучення.

В одному з шоу joice show Дорофєєвій потрібно було задати питання, які для неї описують колишнього партнера по групі «Время и стекло» позитиву.

@lessershoy

и почему Позитив женат!?👩🏼💌 #надядорофеева #lessershoy #актив #on #fypシ #рекомендации

♬ оригинальный звук - 𝓁ℯ𝓈𝓈ℯ𝓇𝓈𝒽ℴ𝓎💋

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Чому Позитив не збрив вусики? Друге - чому Позитив в групі "Мозги"? Третє - чому Позитив - псевдонім? Четверте - чому Позитив, і знак питання. П'яте - чому Позитив не Льоша? Шосте - чому Позитив негатив? Чому Позитив красивий? І чому Позитив одружений?", - задалася питанням співачка.

"А я чекала що перше буде, чому позитив не зустрічається з Надею», «Чому Позитив не з Дорофєєвою», «Так, позитив розлучився, Надя теж, тепер вони повинні бути разом», «Мені Позитив завжди подобався більше, ніж Дантес, може, Надії теж», - пишуть в коментарях шанувальники обох виконавців.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва привітала красеня, " розбив їй серце відразу ж після Дантеса: "Спасибі..."

Як раніше повідомляв портал "Знай", Борис Джонсон планує приїхати до Києва на зустріч із Зеленським.

Крім того, Надя Дорофєєва станцювала з Володимиром Дантесом і екс-подружжям Кацуріними: "Нуль людей у відносинах".