Знаменитість поділився особистими спостереженнями та розповів, які зміни, на його думку, чекають Україну зовсім скоро та що для цього має зробити кожен із нас.

Євген Клопотенко зізнається – наразі намагається подивитись на звичні речі під новим кутом. Так, нещодавно відомий кулінар переслухав гімн України та знайшов у ньому дещо надцікаве:

«Я був дуже здивований, почувши у ньому передбачення – пророцтво. Дивіться: «Ще не вмерла України ні слава, ні воля… і покажем, що ми браття козацького роду». Ми йшли до нього 3 століття і зараз воно здійснюється. І зрозуміло, що це момент глобальної трансформації – ми від країни 3-го світу прямуємо вперед. Звичайно, це не мало відбуватись такою ціною, але я впевнений, що кожен українець сьогодні віддасть життя за майбутнє нації», – поділився Євген Клопотенко з журналістами каналу «Україна».

Головною силою українців шеф-кухар назвав єдність і силу нашого народу:

«Я впевнений – ми точно переможемо! Тут навіть нема про що говорити. Бо в нас є дві армії: армія військова і 30-мільйонна армія простих українців, причому, вона надпотужна! – коментує Євген Клопотенко. – Якщо ви можете воювати – йдіть, і будете героями! Якщо ви можете зберегти свою родину, то вам треба зосередитись на цьому, щоб у майбутньому було, кому народжувати дітей, відбудовувати країну. Можете волонтерити – йдіть, допомагайте! А якщо не маєте бажання щось робити – не робіть, але не треба себе картати за це. Робіть все, що від вас залежить, і обов’язково настане момент, коли Україна стане тією країною, про яку ми всі мріємо».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще