С відомо про те, що президент України Володимир Зеленський виступив на головній музичній премії року. Закликав весь світ, а також учасників підтримати Україну.

Варто відзначити, що виступ президента України на Grammy став несподіванкою, адже на кінопремії "Оскар" організатори вирішили обмежитися хвилиною мовчання, і не дали йому слова.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

У своєму зверненні на музичній премії Володимир Зеленський закликав учасників і глядачів будь-яким способом підтримати Україну та її жителів. Це має допомогти наблизити день Перемоги над Росією, і зламає їхні плани.

"Що являє собою найсильніший контраст до музики? Тиша зруйнованих міст і вбитих людей. Наповніть тишу вашою музикою. Зробіть це сьогодні, щоб розповісти нашу історію. Підтримайте нас, як тільки можете. Будь-яким способом, тільки не мовчанням" - каже Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Відразу ж після цього Джон Ледженд разом з українською поетесою Любов'ю Якимчук виконали пісню, яку присвятили Україні.

Також під час виступу Ледженда до нього приєдналися бандуристка родом з Одеси Сюзанна Іглідан і Міка Ньютон, яка виконала один куплет українською мовою.

"Українські музиканти носять бронежилети замість смокінгів. Вони співають для поранених у госпіталях, навіть для тих, хто не може їх почути. Але музика все одно прорветься і буде почута " - ще з звернення українського президента.

Вийшло досить чуттєво. Весь світ продовжує дізнаватися правду про злочини, які здійснює Російська Федерація в Україні.

У 2022 році премію вручали вже в 64-й раз, і спочатку вона повинна була пройти 31 Січня. Через Нову хвилю коронавірусу довелося перенести на кілька місяців.

Нагадаємо, що Позитив розповів, що писав Єгору Кріду про бомбардування пологового будинку в Маріуполі

Раніше повідомлялося, що Максим Галкін, який поїхав до Ізраїлю після вторгнення рф в Україну, зробив важливу заяву

Також, Росгвардія Чечні грабує супермаркети України і видає це за гуманітарку