Культурний діяч розповів, чому навідріз відмовляється спілкуватись з деякими колегами та дав свою оцінку тим, хто «намагається триматись поза політикою».

Ігор Кондратюр разом із дружиною сьогодні перебувають у Львові. Продюсер запевняє – там почуваються у безпеці, проте думками повертаються у Київську область, де залишився їхній розтрощений будинок. А поки у знаменитості немає нагоди повернутись у домівку, він робить усе можливе, щоб підтримати українців і армію, тож постійно пересилає гроші та спілкується з українцями у соціальних мережах, де відверто висказує свою думку. Так, за словами Кондратюка, він не хоче мати жодних зв’язків з росіянами ще з 2014 року.

«Я ні з ким не спілкуюсь. Для мене ще з 2014 року росіяни – заручники путіна і свого непоганого життя, принаймні до початку війни. І судячи з того, що я читаю в мережі і в статтях – у них взагалі немає розуміння ситуації. Людей, які нас зрозуміли, можна перерахувати на пальцях двох рук. А ті, хто підтримують Україну, тим паче, якщо вони громадські діячі, змушені були виїхали з росії, бо це небезпечно», – коментує Ігор Кондратюк в інтерв’ю «Зірковому шляху».

За словами продюсера, зірки українського походження, які й далі працюють та живуть у росії наразі перебувають у «ганебній ситуації» – мовчать і тихенько пересиджують, адже бояться, що їм «прилетить» за висвітлення будь-яких думок.

«Але при цьому вони обслуговують агресора, і це їх робить його помічниками. Наприклад, Регіна Тодоренко підносить патрони тим хлопцям, які стріляють в наших військових і мирних громадян. Може їй це хтось сказав, може хтось скаже. Бо сьогодні неможливо бути «поза політикою» – не той час! – ділиться Кондратюк. – Я про таких написав дуже багато і про їхніх російських колег також. В них не вистачило мізків після березня 2014 року зрозуміти, що виступи в Росії – це підтримка вбивства росіянами українців, тому нема про що говорити ні зі Свєтою, ні з Таєю, ні з Кароліною, ні з MARUV».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Продюсер запевняє – особисто він викреслив цих людей зі свого життя та поля розуміння, адже жодні гроші не можуть коштувати людського життя:

«Вони обрали бік агресора. Їм хотілось грошей, їм хотілось показати, що вони розуміють більше ніж ми, українці, яких той агресор розстрілює, відбирає території… Це означає, що вони безмозгі ляльки. І все. Більше нічого не скажеш», – розповів Ігор Кондратюк журналістам каналу «Україна».