Герой російських бойовиків, актор, режисер та бодибілдер Олександр Невський підтримав український народ та виступив проти війни.

У своєму Twitter Олександр оприлюднив допис, у якому засуджує нелюдське ставлення до українців.

"Всі вині у жахливих злочинах проти мирного населення мають бути покараними. Війну слід зупинити. Висловлюю підтримку усьому героїчному українському народу". - написав Олександр.

Багато українців, які слідкували за творчістю актора та стронгмена, підтримали Олександра, а от росіяни почали поливати брудом свого героя. Дехто назвав його "бандерівцем", чим дуже потішив українців.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Олександре, молодець! Від вас ніяк не чекав, а дарма. Дуже дякую за те, що не мовчите", " Культурист Курицын ты *бобо?", "Так це ти винний, тврина бандерівська", "Тисну руку! Дуже радий бачити тебе на стороні добра і, на відміну від багатьох, не мовчить", - відгуків під постом Олександра було досить багато понад 560.

Раніше актор також не мовчав, він 26 лютого розмістив оголошення про те, що війну слід зупинити

Нагадаємо, раніше прикордонників зі Зміїного катували та тримали в ямах при морозі -20.

Як повідомляв портал "Знай.ua", білоруські копи викинули окупанта з машини, вгамувавши на підлозі з автоматом.

Також "Знай.ua" писав, що голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус розповів про надлюдську витримку звільнених заручників.