Війна торкнулася кожного українця. Змусила різко подорослішати, забути про мрії, відкласти плани в дальній ящик, і віддати всього себе для боротьби з ворогом. Як змінилися зірки українського шоу-бізнесу.

Якщо раніше їх профілі в соціальних мережах були наповнені позитивом і яскравими кадрами, то тепер ми бачимо сльози і заклики про допомогу всій країні. Ці зміни помітили і показали на сторінці " ЖВЛ " в соціальній мережі Instagram.

Ось, наприклад, Джамала. До війни вона писала пісні, їздила по країні, ростила дітей. Її аккаунт був вкрай життєрадісним, адже здавалося, що у неї є все.

Як тільки почалися події в Україні, вона з дітьми була змушена виїхати з країни. Кілька років вони були в дорозі, і тільки потім відчули себе в безпеці.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому без діла в чужій країні артистка не стала. Вона швидко взяла себе в руки, і вже виступила на десятках благодійних концертів по всій Європі. Кошти з них йдуть на допомогу Україні.

Надя Дорофєєва за час війни також змінилася. Найімовірніше зараз вона знаходиться не в Україні, і імовірно в Іспанії. На даний момент вона збирає команду, щоб виступати по Європі з благодійними концертами. За час війни стало відомо про те, що вони з Володимиром Дантесом більше не разом.

Соліст колективу" Бумбокс " Андрій Хливнюк до війни також будував плани на майбутнє, писав пісні. Зараз же він обороняє свою батьківщину в лавах ТРО. Крім того, він навіть отримав поранення, але, на щастя, нічого серйозного.

Кардинально змінив своє життя і хореограф Дмитро Дікусар. Тепер він не в смокінгу, а в камуфляжі. Він також став частиною ТРО, і тепер обороняє нас з вами.

Alyona Alyona перед війною розлучилася зі своїм хлопцем, тому її чекало відразу два потрясіння. Але, дівчина не зламалася, і взяла себе в руки. Не тільки продовжила писати пісні, а й зайнялася волонтерством.

Нагадаємо, що улюбленець українців Арестович заспокоїв громадян перед "бурею" на Донбасі

Раніше повідомлялося, що рятувальники показали, як працює їх незамінний помічник.

Також, малиші повертаються в садки на 40 день війни в Україні: батькам можна не хвилюватися