Всім добре відомий турецький підприємець і колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу віддав данину поваги загиблим українцям в Київській області, над якими по-звірячому знущалися і вбивали російські окупанти.

Відповідну публікацію Мурат Налчаджіоглу оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

Після того, як росія пішла війною на Україну, окупантам, на превеликий жаль, вдалося окупувати Київську область. Буча, Ірпінь і Гостомель були під контролем окупантів, які ґвалтували жінок, знущалися і влаштовували тортури над мирними жителями і, врешті-решт, вбивали їх.

Після того, як ЗСУ звільнили Київську область від орків, в мережу потрапили жахливі кадри зі звірствами рашистів. На кадрах навіть видно, як у чоловіків зав'язані руки за спиною, а в потилицях видно сліди від пострілів.

Також мер Ірпеня вже говорив про те, що рашисти вбивали і ґвалтували українських дівчаток і жінок, після чого їздили танками по їхніх тілах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У той час як Ані Лорак просто мовчить про те, що відбувається в Україні, її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу також побачив і почув про це звірство, про цей справжній геноцид, який влаштували путінські раби. Він розмістив свічку пам'яті, яку присвятив безневинним українцям, постраждалим від російських терористів.

Важливо відзначити, що на сторінку Мурата підписано багато громадян рф, які вже з'їли нахабну брехню путіна і вірять в те, що це нібито «фейки» з України. Безнадійні жителі росії почали писати у відгуках, що це - «фейк», доводячи це навіть самому Мурату.

"Мурат,це ж фейк...постановка (((", "це фейк!!!", "Yazıklar olsun koca ülkeyi kafasızlar yüzünden mahvettiler kurban ettiler", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі, які підписані на Мурата.

Коментарі на пост Мурата в Instagram
Коментарі на пост Мурата в Instagram