Відомий український телеведучий Юрій Горбунов записав нове відеозвернення, в якому висловився про ситуацію в країні. Новини останніх кількох днів спонукали ще більшу ненависть до російських окупантів.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висловлюється на тему, яка торкнулася сьогодні кожного українця.

Юрій Горбунов зазначає, що протягом останніх двох днів в мережі з'явилася величезна кількість жахливої інформації, яку неможливо переосмислити, а також забути.

"Російські окупанти в білоруському місті відкрили ринок, де вони торгують краденим в українців товаром. Вкрали все: від холодильників, телевізорів, мікрохвильовок, до дитячих іграшок. І що найголовніше-це хтось купує. Вони хваляться тим, що обікрали українців, вбили, відібрали сережки і прикраси у жінок" - говорить Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також, в телефонних розмовах з дружинами окупанти розповідають їм, які подарунки привезуть. Потім їх жінки будуть носити прикраси українок. Українок, яких вже можливо немає в живих. Це все не вкладається в голові. Ніби не 21 століття, а середньовіччя.

Буча
Буча

Не міг не згадати телеведучий головний біль українців останніх днів-кадри зі звільненого передмістя Києва.

"Очам своїм не віриш. Це звірства, які не повинні відбуватися на нашій планеті. Це вони зробили з нашими українцями. З нашими жінками, яких ґвалтували, вбивали, а потім переїжджали танками. Русский мир, ось так Ти виглядаєш. І хтось ще є на цій планеті, хто їх підтримує" - підсумував Юрій Горбунов.

Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram

Нагадаємо, що йде під воду: армія рф обстріляла цивільне судно біля Маріуполя

Раніше повідомлялося, що вккупанти потрапили в цистерну з азотною кислотою: чим це загрожує

Також, Володимир Зеленський пригрозив росіянам за Бучу Нюрнбергом