Важко повірите, але уже рівно місяць українці героїчно боряться за свою свободу з рашистськими окупантами. Телеведучий і шоумен Юрій Горбунов не промовчав у цей день і поділився позитивними думками.

У своєму Instagram Горбунов опублікував пост з нагоди першої круглої дати цієї війни.

Ведучий зазначив, що насправді місяць – це дуже довго, якщо ми говоримо про війну. Саме стільки українці відважно борються за свою свободу:

«Місяць війни!! Як це довго!! Місяць українці героїчно боронять свою Вітчизну!! Місяць українська земля здригається від вибухів, сліз і ридань!! Але точно знаємо - перемога зовсім скоро!! Такий народ-заслуговує на найкраще!», - з надією на світле майбутнє пише Юрій Горбунов і додає кілька натріотичних гештегів до посту - #українапереможе🇺🇦, #standwithukraine, #uaразом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Свою публікацію шомен доповнив ілюстрацією-символом боротьби українців. На синьо-жовтому фоні - соняшник у кольорах державного прапора України. Своєю формою квітка нагадує наш герб. У блакитній серцевині красується золотий тризуб. «Місяць незламності», - йдеться у підписі.

У коментарях під дописом підписники Горбунова підтримали телеведучого і свою батьківщину: «Ми не боїмося!», «Слава Україні», «Україна краща», «Україна вистоїть, з нами правда, з нами Бог».

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Юрій Горбунов показав, як українці виганяють російських окупантів з Бердянська.

Читайте також, що Катя Осадча шукає малюкові з Маріуполя сім'ю, приховуючи від нього загибель батьків.