Українська гімнастка, бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, неодноразова чемпіонка світу Анна Різатдінова поділилася несамовитою публікацією в соцмережі.

Відповідний пост Анна Різатдінова оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Сьогодні мій син вперше за цей місяць пекла запитав мене: "Мамо, коли ми поїдемо додому, до Києва?" Мені було складно підібрати слова я намагалася максимально захистити його від всього, що відбувається значення слова «війна» чотирирічний Рома навряд чи зрозуміє. Я спробувала піти від відповіді, сказавши, що ми повернемося в Україну трохи пізніше, а поки помандруємо Рома заплакав і почав кричати, що дуже хоче додому, в свою кімнату, в своє ліжко, до своїх іграшок, в свій дитячий садок... я обійняла його і сказала, що дуже скоро ми повернемося додому! У свою улюблену Україну! Хоча по правді кажучи я не знаю, коли це станеться", - поділилася професійна українська спортсменка.

Крім цього, чарівна українська гімнастка нагадала про те, як по-звірячому поводяться окупанти.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я веду до того що, неможливо пояснити дітям, чому вже протягом місяця їх будинки і дитячі майданчики бомблять. Діти не зрозуміють, від чого їх звільняють, адже вони жили у вільній і красивій країні! Діти страждають від того, що зараз не можуть відвідувати дитячі садки, школи, улюблені тренування і тд. А що говорити про дітей, які вже ніколи не підуть в школу і не виступлять на змаганнях ... але ж у них були мрії, вони прагнули стати ким то в цьому житті ... заради чого це все?!Кому потрібні ці нескінченні суперечки про націоналізм і "8 років", якщо в кінцевому підсумку гинуть діти!",- продовжила Ганна.

Скрін, Instagram Різатдінова
Скрін, Instagram Різатдінова

Українці не зуміли стримати емоцій і почали писати свої відгуки.

"Серце розбивається бережіть себе ! І нехай цей жах швидше закінчиться і ви зможете повернуться додому", "Росії немає вибачення...", - пишуть користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Анни Різатдінової в Instagram
Коментарі на пост Анни Різатдінової в Instagram