Співачка Рита Ора, яка посіла перше місце в чартах, приголомшила своїх шанувальників недавнім завантаженням в Instagram, на якій вона зображена на відпочинку у відвертому купальнику, демонструючи свою підтягнуту фігуру.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Рита Ора пішла в Instagram, щоб показати свою завидну фігуру і модельні ноги, коли вона відпочиває у відпустці.

31-річна дівчина полетіла в Юту, США, і згадала про свою попередню поїздку зі своїми 16,1 мільйонами підписників.

Вона завантажила фотосет, на якому зірка позує на камеру під сонцем.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

На першому знімку Риту можна побачити лежить перед скелястою печерою під блакитним небом.

Співачка була одягнена в чорну смугасту шапку, облягаюче синє бікіні і витончені золоті прикраси на зап'ястях, щиколотках і шиї.

Купальник демонстрував її плоский живіт і підтягнуті ноги, коли вона розслабилася в спеку і відкинулася на руки.

Потім Рита переодяглася в прозоре плямисте плаття з черепаховим малюнком, відповідний хустку і помаранчеві сонцезахисні окуляри.

Сукня довжиною до підлоги з відкритою спиною демонструвала її бронзове сяйво і те, як вона позувала перед пустелею позаду неї.

На іншому знімку Рита позує в тому ж бікіні з чорною камерою, піднесеною до її ока, коли вона стоїть перед розкішним басейном.

Останній знімок показав зірку під час її попередньої відпустки в американському штаті в зовсім іншому вбранні.

Рита стояла перед величезними скляними дверима в чорних ковбойських чоботях до колін, заправлених в них білих джинсах, ремені в західному стилі з великою срібною пряжкою, білій толстовці з капюшоном і клаптиковому шарфі.