Оля Цибульська зізнається: у те, що росія піде війною на Україну не вірила до останнього.

«Були розповіді в кулуарах, нас вчили збирати «тривожну валізку», хтось виїхав відпочити чи знімати кліпи за кордон. Я до останнього сподівалась, що людство і розум переможуть над пеклом. Я не збирала «тривожну валізку», не хотіла робити це наперед, бо вірю - ті історії, що робиш - те притягуєш. Читала багато політологів та соціологів, до кого я прислухалася, вони писали причини, чому війна не можлива», - говорить Цибульська на телеканалі «Україна».

Співачка розповіла, що провела три ночі у підземному паркінгу, але вирішила поїхати з родиною. Батьки Олі Цибульської на той час жили в Ірпені, але зараз вони у безпеці.

«Ви знаєте, що відбулося в Ірпені. Були 10 днів без зв’язку. Я не могла говорити, була як німа. Намагалась дізнатися всю інформацію, чи є евакуація. Але, на щастя, з ними все в порядку. Хоча сьогодні складно сказати, що хтось взагалі у безпеці», - поділилася співачка.

За словами Олі Цибульської, зараз її морально дуже підтримує колега співак Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Ми з ним однієї крові, дуже схожі між собою. І він мені постійною пише і питає, чим може допомогти, - ділиться Цибульська і звертається зі словами підтримки до українців, - ми особливі, центр Європи. У кожного свій фронт, коли лягаєте спати з молитвою вберегти всіх наших, ви теж воюєте на своєму фронті. Поважайте себе та бережіть. Я знаю, що це складно. Сама вчуся, кожного вечора плачу. Вчуся брати себе у руки і не ставити власне життя на паузу, це не страшний фільм, який зараз скінчиться, і просто можна перечекати, сховатися під стіл, як у дитинстві. Шкода, що все це робиться ціною нашої молодості, нашого життя, наших мрій. Але так гартується сталь, створюються діаманти під великою температурю, і я впевнена, що зло буде покарано. Нам треба вчитися жити, шукати себе. Спілкуйтеся один з одним. Вірю, що перемога за нами».