Відома українська блогерка Даша Квіткова, дружина телеведучого Микити Добриніна, в черговий раз вирішила висловити на тему війни в Україні. Не хоче виживати, а хоче жити.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина публікує важливу інформацію про події в Україні, яка може допомогти людям.

Цього разу на акаунті Даші квіткової з'явився ролик з соціальної мережі TikTok. Там добірка фраз з мультфільмів, які змушують задуматися.

"Я не хочу виживати. Я хочу жити. Вони судять про мене навіть не знаючи. Краще мені бути самотнім. Ти досі тримаєшся за минуле, хоч і його слід забути. Важливо не минуле, а те, що вибираєш зараз. Потрібно поспішати, тому що на диво теж потрібен час. Любов - це ставити потреби інших вище інших. За когось і розтанути не шкода. Минуле часто болить, але від нього можна або бігти, або вчитися" - йдеться в ролику.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Такі фрази були в мультфільмах, які кожен з нас дивитися хоча б раз у своєму житті. Істина була завжди поруч, але, ми це почали помічати тільки зараз.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

З дитинства дітей намагаються навчити правильним думкам і речам, але, починаєш усвідомлювати всю цінність моменту тільки з часом. Саме це хотіла донести до всіх Даша Квіткова своєю новою публікацією.

Нагадаємо, що 84-річний пенсіонер, який віддав 5000 грн на ЗСУ, показав приклад іншим

Раніше повідомлялося, що земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів

Також, ЗСУ за допомогою ППО відбили атаку 8 крилатих ракет: російські окупанти різко змінили тактику