Друга дружина популярного українського телеведучого, коміка і актора Володимира Остапчука Христина показала, як вона допомагає українцям в такий важкий час.

Відповідну публікацію Христина Остапчук розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Наш Штаб «Баба Надя» @babanadya_help активно щодня докладає зусиль, щоб як швидке до вас долетіла маленька посилочка з речами, бо разом ми - незламні!! Дуже радію, що ми маємо сили та можливість допомогти тим переселенцям, що бігли зі своїх домівок від куль та ракет, в одному костюмі. Дякую кожному, хто надсилає гарні речі, чисті та охайні. Ви дуже допомагаєте своїм браттям та сестрам! Дякую кожному, хто надсилає кошти, щоб ми разом з вами оплачували доставку та відправку. Бо це виявились шалені кошти! Тим хто надіслав сміття, порвані речі, взуття, то навіть не маю слів, щоб вам сказати, що я думаю… але от думаю: для вас переселенці це хто???? І знаєте, коли йдемо в штаб працювати, спина мене дуже болить, а серцю якось легше, бо немає часу гортати стрічку з новинами! Ось такі сьогодні думки! Всіх обіймаю і ТРИМАЙМОСЬ!",- підписала пост чоловіка популярного шоумена.

Українська аудиторія, яка стежить за парою Володимира і Христини, активно коментує кожну їх публікацію, і ця – не стала винятком з правил.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Це любов", "які ж ви Розумнички", "пишаюся! Дуже тішити гортати стрічку своїх і бачити що ті за ким ти стежиш такі справжні! Дякую!", "Тримаймося та все буде Україна", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Христини Остапчук В Instagram
Коментарі на пост Христини Остапчук В Instagram

Коментарі на пост Христини Остапчук В Instagram
Коментарі на пост Христини Остапчук В Instagram

Нагадавши, що Катя Осадча розповіла про загибель 4-річного хлопчика.