Відома українська телеведуча Катерина Осадча опублікувала трагічну новину про загиблу дитину. Маленький хлопчик, якого кілька тижнів шукала вся Україна, був знайдений мертвим.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться актуальними подіями про ситуацію в країні. Цю новину ніхто не міг обійти стороною.

Місяць вся країна шукала чотирирічного Сашу, який намагався евакуюватися в безпечне місце на човні.

У кожній знайденій дитині бачили Сашу, але, це був завжди не він. І ось, 5 квітня прийшла трагічна новина про те, що було знайдено його тіло.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Малюк, цей світ не заслужив тебе. Саша, я вірю, що тобі на небі радісно. Не забудемо, не пробачимо тварям жодного життя. Росіяни колективно винні в кожній смерті. Не турбуйте маму зараз, їй важко навіть від слів співчуття" - сказано під постом Катерини Осадчої.

Мама дитини подякувала кожному, хто вірив і допомагав у пошуках сина, але, на жаль було занадто пізно. Єдине, що зараз заспокоює маму, що вона зможе тепер попрощатися з Сашею, а не жити в постійному страху і з надією.

Варто зазначити, що кількість загиблих дітей в Україні від цинічної війни перевищила вже 160. Всі ці смерті на руках російських окупантів, для яких життя порожній звук. Кількість жертв може бути набагато вище, але, це нам всім ще належить дізнатися.

Нагадаємо, що на 100 млн євро: Латвія заморозила нерухомість росіян через вторгнення в Україну

Раніше повідомлялося, що MamaRika зворушила українців проникливим листом від імені маленького сина

Також, собака вижила після розстрілу машини і дочекалася звільнення Бучі