Відома українська співачка Джамала, яка після початку війни прийняла рішення покинути країну заради безпеки дітей, дала відверте інтерв'ю.

У ролику зі Славою Дьоміним вона вирішила висловитися на різні теми. Де зараз знаходиться, про хейт від українців, а також чому російські знаменитості мовчать.

Не обійшли стороною і висловлювання Миколи Баскова, який виступив за війну в Україні, і подякував своїй владі за такі дії в чужій країні.

Багато знаменитостей з України, які переїхали в Росію мислять інакше зараз. Вони думають, що можна як 8 років тому промовчати, а потім все саме налагодиться.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Джамала вважає, що ситуація зараз зовсім інша, і їхня кар'єра після цього закінчилася. Дорога в Україну, а також в Європу, для них після цього закрилася назавжди. Таке не прощають, адже неможливо триматися нейтральної позиції, коли щодня помирають сотні людей.

Фото: Джамала
Фото: Джамала

"Мені все одно як вони собі думають, я буду думати за своїх. Мені дуже їх шкода, шкода, що вони хворі на голову. Але мені більше шкода наших людей, які гинуть" - говорить Джамала про таких людей, як Микола Басков.

В кінці Джамала вирішила розповісти, що зробить в першу чергу після нашої перемоги.

"Насамперед я зустрінуся з чоловіком, обійму його. Ми разом будемо всi. Друге - я дуже хотіла б зробити великий концерт в Україні для всіх наших ЗСУ, для всіх чоловіків і жінок з ТРО, для всіх волонтерів. Великий фестиваль, open air. А третє, хотілося б підтримати людей, які залишилися закордоном без нічого" - поміркувала артистка.

Нагадаємо, що "Криваві подарунки з України": Ілюстратор Юрій Журавель показав всю суть рашистів

Раніше повідомлялося, що Андрій Білецький розповів, хто допоміг Медведчуку втекти з України

Також, разруха і свастика на парканах: що сталося з будинком Олександра Усика після приходу "русского мира"