Відома телеведуча і блогер Маша Єфросиніна оприлюднила відеоролик з одкровеннями «простих росіян», які впевнені, що страшні події в Бучі – це всього лише постановочні кадри, створені спеціально, щоб «дискредитувати російських солдатів».

«Найяскравіший представник 83%, які підтримують терор говнопутіна і знають про світ тільки те, що існує телевізор!",- підписала вона Відеоролик.

"Це фейк, що Буча... це фейк. Це ж самі українці все і роблять", - впевнена жінка на відео.

На питання, звідки вона отримує інформацію, та відповідає, що "з телевізора".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Недалекоглядна жінка, нічого нового-Росія«,» Видно, що вона все мізки пропила«," роздуми беззубої тітки....", "Треба було б, щоб вона в той час, коли все там відбувалося, була там! !!!!! Тупоголове падло", " Подивіться на її обличчя ... невже ми щось розумне хочемо почути?!», - додають в коментарях українці.

«Та щоб ти гинула такими ж муками, як наші люди!!!", - в серцях бажають героїні ролика коментатори.

Нагадаємо, раніше нелюди мучать і вбивають українців з особливою жорстокістю і цинізмом.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Грузія відмовилася вводити санкції проти Росії.

Також " Знай.ua " писав, що Маша Єфросиніна вилила на росіян і Путіна особисто ушат, ось звідки стільки агресії:"це лайно замість душі". Телеведуча оприлюднила записки зі щоденника дівчини, яка вирвалася з блокадного Маріуполя.