Відома українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками зворушливим відео під пісню "Україна - це ти". Вона переконана, що українці боротимуться за свою країну та свободу до перемоги над російськими окупантами.

Зворушливими кадрами Тіна Кароль поділилася на своїй сторінці у соціальні мережі Instagram.

Тіна Кароль, як і більшість українців робить все аби наблизити Україну до такої бажаної перемоги. Зараз артистка їздить різними містами світу, аби зібрати кошти на підтримку українців та ЗСУ. Однак, Кароль ні на хвилину не забуває про Батьківщину.

Саме тому артситка вирішила поділитися зворушливими кадрами з різних куточків нашої країни та її прекрасних людей. Все це вона оформила під свою пісню "Україна - це ти".

"Україно, ми боротимемося за тебе до перемоги, обіцяємо 🇺🇦", - так Тіна Кароль підписала опубліковані кадри.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Варто додати, що пісня Тіни Кароль "Україна - це ти" була випущена 1 березня 2015 року спільно з учасниками шоу "Голос. Діти". Композиція занесена до "Хрестоматії української дитячої літератури для читання у першому — другому класах". Музику до пісні Тіна Кароль написала сама, а слова у співавторстві з Миколою Бровченком.

Нагадаємо, син Тіни Кароль приїхав у Варшаву, допомогти біженцям разом з мамою: "Витратив кишенькові"

Раніше Знай писав, Тіна Кароль розлютила українця своїм співом з глибоким декольте: "Може краще до церкви?"

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди"