Відома українська співачка Тіна Кароль дала пораду для українців, яким зараз важко на душі. Ролик зі словами зірки опублікували на одній з її фан-сторінок в соцмережі instagram.

Вже другий місяць в Україні триває війна, розв'язана Росією. За цей час багато українців багато і побачили справжні жахи війни. Хтось втратив будинок, а хтось позбувся близьких.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Тіна Кароль дала важливу пораду для всіх українців, які зараз змушені жити в умовах війни, регулярно чуючи звуки сирен і вибухів. Вона проспівала кілька рядків зі своєї пісні, порекомендувавши перечекати все те, що зараз відбувається.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Хочу сказати, що все-все кому десь там важко на душі: Перечекати цей дощ, перечекати цю злу і всі негоди також", - проспівала знаменитість.

Втім, шанувальники не оцінили спів із глибоким декольте у цей час.

"Може краще зайти до церкви і помолитися за героїв та захисників України! Я розумію, що це ваш спів, але народу України зараз не до співу!", - написали у коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах. Хореограф розповіла, як її прийняли в Італії і заявила, що сподівається незабаром повернуться в Україну, щоб відновлювати її після нападу рф.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "борються з бойовими качками і чайками". Співачка показала, в чому різниця між українським народом і росіянами.