У соціальній мережі розмістили публікацією, в якій повідомляється про те, що жириновський буде похований в п'ятницю. Так що можна бути впевненими в тому, що путінський блазень помер.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Рими і панчі»

Потрібно повідомити, що вже давненько ходили чутки про те, що політичний діяч і справжнісінький ненависник українців жириновський помер. Однак спочатку в цьому було багато сумнівів - це були лише чутки.

Тепер все стало на свої місця і можна з упевненістю сказати, що в українців стало менше ворогів. Жириновський, який вилизував путіна, завжди показував свою ненависть до України.

"Похорон Жириновського відбудуться на Новодівичому кладовищі в п'ятницю — повідомили в прес - службі Держдуми», - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Така новина не повинна опинитися без уваги, так як Жириновський – справжній українофоб. Такий результат подій ніяк не засмучує українську аудиторію, а навпаки, навіть радує.

Також є багато чуток, що путін хворіє невиліковною хворобою. Кажуть і називають чимало діагнозів, однак, це теж тільки чутки. Але ніхто не виключає, що путіна може очікувати точно такий же кінець як і його блазня.

Нагадавши, прем'єр-міністр Словенії гостро висміяв росіян і вказав на їх сутність.

Як раніше повідомляв портал "Знай", росіян заарештували за Іграшки з Кіндера.

Також портал "Знай" писав, що Віталій Кім розповів про бажання росіян воювати і захоплювати.