Знаменитий американський співак, автор пісень і актор Джон Ледженд вирішив підтримати український народ у війні з Росією. Відомий артист на сцені Grammy виконав свою нову пісню разом з іншими співачками в якості підтримки України.

Відповідним відео поділилися на сторінці "zhvl_official" в соціальній мережі Instagram.

«На сцені Grammy Джон Ледженд виконав пісню FREE на підтримку України. Під час виступу до нього приєдналися бандуристка родом із Одеси Сюзанна Іглідан та Міка Ньютон, яка виконала куплет українською. Під кінець номера до артистів вийшла поетка Люба Якимчук, яка залишила Україну лише кілька днів тому», - написали в публікації під відеороликом за участю Джона Ледженда.

Артист підкреслив, що написав він цю пісню після того, як побачив, як російські окупанти вторглися в Україну без усіляких виправдань. За словами музикната, він написав цю пісню, як свою молитву, яка закликає всіх до миру і свободи.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото Джона Ледженда
Фото Джона Ледженда

««Я написав FREE, коли бачив жахливі образи безглуздого, жорстокого вторгнення в Україну режиму без морального виправдання, без права вбивати, панувати та підкорювати український народ. Я знаю, що не можу закінчити жодну війну піснею, але я повинен був написати цю пісню як свою молитву, свій внесок у хор голосів, які закликають до миру і свободи для всіх людей», — написав Джон у своїх соцмережах. Дякуємо світу за підтримку🙏», - також написали в пості.

Нагадаємо, що американський співак Джон Ледженд поділився відвертим знімком своєї дружини.

Як раніше повідомляв портал "Знай", знаменитий артист Джон Ледженд увійшов до списку найгарячіших чоловіків.

Також портал "Знай" писав, що британський співак Стінг підтримав український народ.