Відомий канадський співак The Weeknd випустив новий кліп, але жителі Росії його не побачать, оскільки музикант заборонив його на даній території. Про це повідомляє zirkovyi_shlyah в соціальній мережі instagram.

Знаменитий співак The Weeknd випустив новий кліп на пісню Out Of Time. У музичному відео знялася актриса з Південної Кореї-Чон Хо, зірка серіалу "Гра в кальмара" (номер 067). Новий кліп музиканта зможе побачити весь світ за винятком росіян, оскільки артист межував доступ для всіх жителів РФ.

The Weeknd. Фото: скрін youtube
The Weeknd. Фото: скрін youtube

Це не єдине, що зробив артист на підтримку українського народу. Так, 8 і 9 квітня The Weeknd приєднається до зірок, які беруть участь в акції Stand Up for Ukraine в соціальних мережах. Її влаштовують для того, щоб зібрати кошти для допомоги українським біженцям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто відзначити, що з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну багато світових знаменитостей засудили дії кремля і підтримали народ України. Хтось допоміг грошима, а хтось організував цілі фонди для збору допомоги.

Раніше інформаційний портал Знай писав, "молиться щодня по кілька разів": маленький син Анни Саліванчук, стоячи на колінах, довів до сліз українців.

Також ми писали, що улюбленець українців Віталій Кім припустив, що покаже Путін росіянам на 9 травня: "він прекрасно розуміє..."

Крім того, наш портал інформував, Збройні Сили України "відкобзонили" окупантів, які захищали перекинутий "Урал" з награбованим майном українців:" якими треба бути...".