У звільнених містах України зупинився час. Журналісти, які зайшли у місто Буча, після того, як останніх рашистів вигнали ЗСУ, побачили та зафіксували картину сплюндрованого знищеного міста, з сотнями загиблих від рук окупантів, та підбитої техніки російських військових.

Колега Сергія Притули, Олександр Педан, який також побував у Бучі, показав зворушливий кадр, як журналісти прикипіли увагою до рудого великого кота, на фоні понівеченої техніки. Кадр Олександр розмістив у своєму стоірс Instgaram.

Олександр Педан. Фото: Instagram
Олександр Педан. Фото: Instagram

У кадрі - журналісти та інші свідки жахіть, хто стоячи, хто навколішки - згуртувалися біля єдиної живої тварини серед уламків, розкиданого металобрухту, уламків доріг та будинків, біля рудого кота, який вайлувато сидить на дорозі, не розуміючи, чому йому приділяють стільки уваги.

Рудий кіт з Бучі. Фото: Instagram
Рудий кіт з Бучі. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місто Буча поблизу Києва більше ніж місяць перебувало під окупацією російської армії. Звільнення міста українськими військовими відбулося 1 квітня. Тут немає світла, газу чи інтернету. Мобільний зв’язок також з’являється де-не-де. В траву краще не заходити, через імовірність замінувань.

Рудий кіт з Бучі. Фото: День
Рудий кіт з Бучі. Фото: День

Нагадаємо, раніше у мережі надали черговий доказ, що українці випромінюють добро, знак з9явився над українським небом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співак Володимир Дантес поділився кумедним роликом, який максимально точно показав, як змінюються цілі рф в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що українська стала однією з найпопулярніших мов у світі: кількість охочих вивчити солов'їну.