Lama присвятила пісню українському народу та Збройним Силам України

Символами нової композиції «Сильні люди» є два пілоти, які візуалізують синергію українського народу та армії, незламністю та силою яких зараз захоплюється весь світ.

Щодня ми як пілоти злітаємо з впевненістю у перемозі, вправно маневруємо даючи відсіч ворожій слабкості і підлості, рішуче летимо з вірою у щасливе майбутнє і завершуємо політ з відчуттям великого тріумфу набравши повні груди повітрям спокою та свободи.

"Коли я дізналася про подвиги пілота Привида, я побачила в ньому історію не лише одного воїна, а уособлення всіх героїв, які боряться за свою країну. В цій війні кожен з нас Великовоїн, у кожного громадянина України свій фронт, тому другий пілот - це народ України, який в тилу виконує свою надважливу місію", – коментує нову музичну роботу Lama, яка є автором пісні «Сильні люди».

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще