Українська ведуча Маша Єфросиніна в інтерв'ю "Радіо НВ" розповіла, як ставиться до українських артистів Івана Дорна і LOBODA, які засудили російську агресію, але до війни будували кар'єру в країні-агресорі.

"У концепції мого життя є правило не обговорювати нікого, тим більше публічно, але якщо мова йде про мою позицію. До війни я завжди займала позицію, що кожен має право на свою правду", – сказала ведуча.

Єфросиніна підкреслила, що все змінилося 24 лютого.

"Я поділяю всіх на людей, які щось роблять проти окупантів, і тих, які нічого не роблять або замовчують. Це одне і те ж, - сказала вона. - Є люди, які сказали "Ні війні, миру – мир" і поставили чорний квадратик. А є Ваня, який, здається, на другий день розірвав всі контракти і зв'язки з російським ринком. Світла Лобода на третій день війни перевела особисто в мій фонд божевільну суму грошей, завдяки чому ми взагалі змогли заплатити за паливо, щоб евакуювати людей"– підкреслила вона.

Як раніше стало відомо, LOBODA перерахувала до Фонду "Маша" Маші Єфросиніної 1,5 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сьогодні співачка продовжує активно вести волонтерську діяльність, відгукуючись на запити центрів для біженців в країнах Європи, а так само на потреби виникають в містах, які найбільше сьогодні постраждали від військових дій на території України. Але у той же час не може назвати путіна агресором, росіян – катами і все ще ймовірно сподівається, що після війни поїде з концертами до росії.