У соціальній мережі показали незвичайні кадри, на яких можна побачити президента України Володимира Зеленського. На кадрах можна порівняти, яким був голова України до війни і під час неї.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"В очах Президента України – весь біль народу Різниця між цими фото всього 41 день. Перший кадр Володимира Зеленського @zelenskiy_official зроблений 23 лютого, другий – після відвідин Бучі, яку звільнили від нелюдів-рашистів. Між ними – прірва. Ми не будемо такими, як раніше. Втім, переможемо, а ворог сповна поплатиться за всі злочини. Слава Україні!", - підписаний пост в соціальній мережі.

Жителі України, які побачили дану публікацію, не змогли промовчати. Люди не стали проходити повз і вирішили підтримати нашого президента і розповісти, як же сильно його всі люблять.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолодимир Зеленський. Фото: Youtube
Фолодимир Зеленський. Фото: Youtube

"Здоров'я нашому президенту! Віру в нас, нашим ЗСУ, нашому Президенту!! Всім найшвидшого світу", "Найкращий Президент", "слухайте, значить ми не такі вже й погані люди, якщо в Бога заслужили такого президента", "Наш найкращий Президент!! Віримо, поважаємо! Ні разу не пожалкував за свій голос на виборах!!!", "Він найкращий", "Наш Президент найкращий!", "Наш президент", "Повага до Президента незчерпна!!!! Людяність в нього на першому місті", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, Михайло Подоляк розповів, як росіяни поводяться під час переговорів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що в Києві почали відкривати громадський транспорт.