Фіналістка "Міс Україна" Аліна Ляшук, яка також була учасницею проекту "Холостяк"-10 і боролася кілька місяців за серце Максима Михайлюка, висловилася з приводу війни в Україні.

Вона оприлюднила відповідний пост на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram, опублікувавши свою світлину у вінку з жовтих нарцисів на тлі блакитного неба.

«Я людина, яка ніколи не дивилася фільмів жахів і як тільки бачила схожі кінофільми відразу вимикала телевізор. А як зараз вимкнути цю страшну реальність в якій живемо, аби вона виявилася просто кошмарним сном?», - питає дівчина.

Вона також поділилася цитатою психіатра, якому довелося пережити нациські табори, Віктора Франкла. Він писав, що «Першими ламалися ті, хто вірив, що скоро, от-от все скінчиться. Після них – ті, хто вірив в те, що це колись скінчиться. Вижили ті, хто фокусувалися на своїх діях, без очікувань про те, що може чи не може статися».
«Хтось свято вірив, що все скінчиться завтра/через тиждень але сьогодні 42 день. І Ви уявляєте, я знаю, що сьогодні 42 день від початку цього страшного нашестя нелюдів, а аж потім я розумію, що сьогодні 6 квітня. Не варто думати, що все незабаром скінчиться. Ще одні перемовини, ще один оптимістичний спіч Кіма/Арестовича. Ще одна Чорнобаївка.
Гарні новини. Погані новини. Ніхто не знає, коли скінчиться viuna», - стверджує красуня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Аліна Ляшук, фото: Instagram
Аліна Ляшук, фото: Instagram

Вона закликала українців по можливості повертатися до звичного ритму життя, працювати і допомагати ЗСУ.

«Героїзм в тому, аби повернутися. Повернутися до роботи – от, що складно. Зате, коли ми переможемо, а ми переможемо – ми матимемо стільки тих можливостей, що від їх потоку дах зноситиме, повірте в це! Зміниться все. Уже змінилося. Та буде краще! Буде 100%», - впевнена українка.

Нагадаємо, раніше Українка не стала "Міс Всесвіту" на конкурсі, поступилася перемогою мексиканці

Як повідомляє портал Знай.uа учасниця "Холостяка" пройшла у Фінал "Міс Україна-2021": не" Зайка", і не Анна Богдан.

Також Знай.uа писав, що "Міс Всесвіт" від України Єлизавету Ястремську зацькували через костюм: "були погрози"