«Він для мене Президент. Але він людина дуже близька мені. І я, звичайно, його підтримувала. Він дуже коротко відповідає, але я так вдячна йому за ці відповіді. І я намагаюся надсилати йому різні меми. Тобто трошки гумору. І я знаю, як він зустрічав будь-які кризи у житті компанії, просто у житті. Я його знаю. Інакше не могло бути. І я неймовірно пишаюся і ним, і Оленою, і всією його сім’єю», - говорить Кравець журналістам телеканалу «Україна».

Олена розповіла, що не вірила до останнього у те, що почнеться війна. І тому не виїжджала з дітьми з Києва. А 23-го лютого була на допремʼєрному показі фільму з донькою, яка, до речі, на наступного дня планувала святкувати 19-тий день народження.

«Я повернула доньку додому, вона мешкає окремо. І наступного дня в неї був день народження. І ми планували, як зустрінемось. Я приїхала така втомлена, що просто завалилася спати. Але десь о 3 ночі прийшли діти до мене у кімнату, і о 5 ранку мене просто підірвало з ліжка від дуже гучного вибуху. І все. Ти в той момент розумієш, що це не салют, що це не якийсь там взрив десь на виробництві. Що це все, що це воно. І далі все як в тумані, бо паніка, збирання речей хаотичне. І дуже зосереджений чоловік. Він просто казав, що робити: «Одягай дітей. Виходимо. Чекайте мене. Візьми це. Вікна зачинити». Він був дуже якийсь системний. А я була розібрана на шматки, була в такому ступорі, що я не розуміла взагалі, що відбувається, і постійно плакала. Потім ми заїхали за донькою. Отакий день народження в неї був», - поділилася подробицями першого дня війни Олена Кравець.