Україно-Американський чемпіон світу з латинських танців, відомий хореограф і колишній «Холостяк» Максим Чмерковський просить світ підтримати Україну в боротьбі з російською агресією.

Він виступив в ефірі американського телеканалу і розповів про своє бачення того, що відбувається в рідній країні. Відео він опублікував на сторінці в Instagram, де за його життям і творчістю спостерігають понад 1,2 мільйона передплатників.

«Full video of my thoughts on everything happening in Ukraine, what all of us should be doing more of and my view on @zelenskiy_official leadership. Please continue to educate yourself on what’s happening in the world and why, and not just skim news headlines. Please continue your support for Ukrainian people, because they’re suffering for all of us. Please continue your support for Ukraine, because it is fighting for all of us (повне відео з моїми думками про все, що відбувається в Україні, чим ми всі повинні більше займатися і мій погляд на керівництво @zelenskiy_official. Будь ласка, продовжуйте дізнаватися, що відбувається в світі і чому, а не просто побіжно переглядайте заголовки новин. Будь ласка, продовжуйте підтримувати український народ, бо він страждає за всіх нас. Будь ласка, продовжуйте підтримувати Україну, тому що вона бореться за всіх нас)», - підписав він своє інтерв'ю.

Макс Чмерковський, фото: Instagram
Макс Чмерковський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще