Відомому українському телеведучому Дмитру Комарову, який на час війни трохи змінив напрямок своєї діяльності, пощастило познайомитися зі справжньою зіркою.

Фото він опублікував на сторінці в Instagram, де за його життям і творчістю спостерігають два мільйони передплатників.

"Познайомився із зіркою. Патрон @patron_dsns . Легендарний пес, який працює в @dsns_ukraine в Чернігові і допомагає в розмінуванні. Для мене ця зустріч ще дечим особлива. Розповім пізніше, коли можна буде», - підписав він своє фото з легендарним псом на руках.

Пес на прізвисько Патрон став відомий в Україні завдяки своїй незвичайній професії-він сапер. Чотирилапий герой допомагає українським військовослужбовцям Шукати вибухонебезпечні предмети, тим самим рятуючи сотні життів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пес Патрон, скріншот
Пес Патрон, скріншот

«Такий маленьких, а герой», «Самий відомий Пес в Україні», «Дімон і Патрон», «Ти щасливчик, з такою зіркою зустрітись!", "Наша легенда!!!"«"Розумні очі в Патрона. Скільки ця манюня життя врятував", - захоплюються подвигами хвостатого сапера українці в коментарях.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Це новий прототип біологічної зброї?) Яка мила зброя", - жартують інші коментатори.

Нагадаємо, що "Смерть, нещастя, горе": ведучий "Світ навіворит" Дмитро Комаров показав зруйнований Чернігів.

Раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ продовжують оточення окупанта в Херсонській області: дні на здачу закінчуються

Також, Дмитро Кулеба закликав НАТО в черговий раз одуматися, кількість жертв зашкалює