Мер України Віталій Кличко повідомив, що він провів зустріч з канцлером Австрії Карлом Нехаммером у Києві.

Київський мер поділився подробицями досить важливої зустрічі у своєму Tekegram-каналі.

"Друзі! Зустрівся з канцлером Австрії Карлом Нехаммером, який на знак солідарності і підтримки боротьби українського народу за свою державу і свободу, відвідав сьогодні Київ. Під час розмови я наголосив на необхідності посилення економічного тиску на Росію – більш суворих санкцій, припиненні економічних відносин з агресором. Зокрема, - нафтове, енергетичне ембарго на російські енергоносії. Бо отримані кошти Росія вкладає в зброю, в армію, у війну. Вкладає в знищення України і мирних українців. Які ще свідчення потрібні цивілізованому світу після звірств росіян у Бучі, Ірпені, Бородянці, Гостомелі?! Після того пекла, на яке орки перетворили Маріуполь? Після зруйнованих міст і сел, постійних обстрілів житлових кварталів", - звернувся до українців мер столиці України.

Крім цього, Віталія Кличка в черговий раз акцентував свою увагу на тому, що окупанти влаштували справжній геноцид українського народу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Віталій Кличко, скріншот: Youtube
Віталій Кличко, скріншот: Youtube

«Це – геноцид українського народу, який цинічно і безжально чинить Росія. І це потрібно зупинити! Спільною позицією і зусиллями партнерів, допомогою Україні – військовою, економічною, політичною. Розраховує Україна, зокрема, і на підтримку партнерами її членства в ЄС», - продовжив Віталій Кличко.

Нагадавши, в Україні почали масово зносити пам'ятники Пушкіну.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли, що Нацбанк заморозив курс долара.