Мэр Украины Виталий Кличко сообщил, что он провел встречу с канцлером Австрии Карлом Нехаммером в Киеве.

Киевский мэр поделился подробностями довольно важно встречи в своем Tekegram-канале.

«Друзі! Зустрівся з канцлером Австрії Карлом Нехаммером, який на знак солідарності і підтримки боротьби українського народу за свою державу і свободу, відвідав сьогодні Київ. Під час розмови я наголосив на необхідності посилення економічного тиску на Росію – більш суворих санкцій, припиненні економічних відносин з агресором. Зокрема, - нафтове, енергетичне ембарго на російські енергоносії. Бо отримані кошти Росія вкладає в зброю, в армію, у війну. Вкладає в знищення України і мирних українців. Які ще свідчення потрібні цивілізованому світу після звірств росіян у Бучі, Ірпені, Бородянці, Гостомелі?! Після того пекла, на яке орки перетворили Маріуполь? Після зруйнованих міст і сел, постійних обстрілів житлових кварталів», - обратился к украинцам мэр столицы Украины.

Кроме этого, Виталия Кличко в очередной раз акцентировал свое внимание на том, что оккупанты устроили настоящий геноцид украинского народа.

Популярные статьи сейчас
Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом Два тарифа на воду: новые цены установили для жителей многоэтажек и частного сектора ТЦК дал мужчинам 60 дней: сообщить обязательно Показатели счетчика станут недействительными: потребителей предостерегли от неприятностей с платежками
Показать еще

Виталий Кличко, скриншот: Youtube
Виталий Кличко, скриншот: Youtube

«Це – геноцид українського народу, який цинічно і безжально чинить Росія. І це потрібно зупинити! Спільною позицією і зусиллями партнерів, допомогою Україні – військовою, економічною, політичною. Розраховує Україна, зокрема, і на підтримку партнерами її членства в ЄС», - продолжил Виталий Кличко.

Напомним, в Украине начали массово сносить памятники Пушкину.

Как ранее сообщал портал "Знай", украинцам рассказали, что Нацбанк заморозил курс доллара.