Танкович досі з жахом згадує початок війни. Шоумен напередодні повномасштабного вторгнення Росії активно працював з власним творчим колективом і не очікував, що вже зранку вирішуватиме питання життя та смерті.

«23-го в нас була зйомка нового концерту. Повернувся я дуже пізно, була мабуть 1-2 година ночі. І вранці мене розбудила дружина. Сказала: «Все, почалось». Ми намагалися зрозуміти, що відбувається взагалі. Але вдень стало зрозуміло, що там не можна залишатися. Тому що ми таке бачили, таке чули, що я більше такого ніколи не хочу чути і бачити. Тому я зібрав родину всю і їх вивіз до Польщі», - про це артист розповів журналістам програми «Зірковий шлях».

За словами Танковича, не всі його сусіди змогли одразу виїхати.

«Вони були майже 10 діб в Бучі, в своїх домівках. Ми підтримували зв'язок з ними, наскільки це було можливо. Потім, мабуть, на 5 чи 6 день війни зв'язок пропав. Ми зв’язувались через волонтерів. І потім була, я знаю, дуже непроста евакуація. Практично всі виїхали. Вони виїжджали з Бучі до Києва майже 14 годин», – ділиться Дмитро Танкович з журналістами телеканалу «Україна».

Шоумен має чітку позицію щодо своїх російських колег, які підтримують військову агресію.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«У мене були деякі знайомі, і в Росії теж. Коли почалася війна, я зрозумів, що вони нічого не хочуть чути, вони боягузи. І я можу зараз сказати на камеру – я зневажаю цю націю, я зневажаю росіян, тому що я вважаю, вони боягузи», - говорить Танкович журналістам програми «Зірковий шлях».