Марафонець «Єдиних новин» та ведучий «Свободи слова» на ICTV Вадим Карп’як нарешті зміг потрапити до свого будинку в Бучі.

24-го лютого він полишив його і більше місяця жив на каналі, адже змоги дістатися міста не було.

І ось нещодавно, під час приїзду додому ведучий знайшов символ незламності міста.

«У парку, біля потрощеної адіміністративної будівлі, знайшов на землі поранений прапор свого міста. Нехай поки що побуде в мене», - написав Карп’як у своєму Фейсбук-дописі.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше Знай.UA повідомляв, що у соціальній мережі показали відеоролик, в якому можна побачити знищену російську техніку і те, що поцупили вже загиблі окупанти в Україні.

Вже всі добре розуміють, навіщо прийшли окупанти на територію України. путіну потрібна українська земля будь-якими способами, навіть якщо він знищить все населення і всю інфраструктуру.

Що стосується самих окупантів, то вони прийшли знищувати все на своєму шляху, ґвалтувати, грабувати, навіть вбивати тварин.

"Вкрадені рашистами іграшки з магазину поруч зі знищеною російською самохідною гаубицею Мста-С", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.