Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна, Дмитро Пєсков, в ефірі телеканалу Sky News заявив, що українське місто Маріуполь нібито входить до складу самопроголошеної «Луганської народної республіки». Про це повідомив український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап).

"Бл*ть... який довбо*б... Маріуполь - Донецька Область, Україна .... Вони відсталі навіть в географії», - обурився Виконавець.

В інтерв'ю Пєсков каже, що» справжньою метою спецоперації на Україні була допомога двом народам ЛНР і ДНР«, і що Маріуполь нібито є частиною самопроголошеної»Луганської народної республіки". Мабуть, пропагандист дуже погано знає географію.

"Маріуполь, бл*ть, входити в ДОНЕЦЬКУ ОБЛАСТЬ!!! Донецьку область УКРАЇНИ!!! І за місто ви будете відповідати!", "Ой п*здець, Чорнобаївка біля Києва", "Боже, яке кончене", "А ще у них Чорнобаївка це десь в трикутнику між Буча, Гостомель, Ірпінь. Про що взагалі казати", - жартують українці в коментарях.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

"росія входить в Країну дурнів як "незалежна держава"", "З яких пір Маріуполь в Луганській області?! Був у Донецькій і буде!", "А ще Європа і Америка входить до складу Луганської народної республіки, хлопців, ви що, не знали?», - додають жартівники.

Раніше інформаційний портал Знай писав, пішак Путіна Пєсков визнав величезні втрати Росії на війні проти України: "трагедія".

Також ми писали, Служба безпеки України затримала главу Миколаївської окружної прокуратури за підозрою в держзраді – передавав ворогові імена і паролі.

Крім того, наш портал інформував, що рятувальники показали розтерзану Чернігівщину після втечі окупантів: "снаряди в кожному погребі," демілітаризовані"собаки і корови".