Подруга Даші Квіткової Сабіна Мусіна попросила українців потерпіти та не повертатися додому з-за кордону.

Дівчина розмістила пост, у якому звернулася до тих, хто втратив терпець, та мріє вдихнути повітря свого рідного дому, хоч і зболеної, пораненої, та своєї України. Звернення Сабіна розмістила на своєму Instagram.

Сабіна зробила знімок спиною до глядачів, навмисне, щоб продемонструвати напис на курточці: "If freedom has a name, its name is Ukraine!, який в перекладі звучить так: "Якщо свобода має ім’я, їй ім’я – Україна!".

Також вона звернулася до українців, які затужили за ріднимс домом та хочуть повертатися в Україну.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мої любі, я знаю як ви мрієте повернутися додому. Я відчуваю і поділяю ваш біль. Не поспішайте! Ще рано. Масове повернення та затори погіршують роботу наших військових. Ваша безпека – ваша відповідальність!", - зауважила дівчина.

У коментарях потішилися тим, що дівчина перейшла на українську:

"Саба, Ваша українська — то мед у вушкам. Я рада, що таким чином, Ви вирішили підтримати українців", "Як же хочеться додому", "Словачина з вами", "Польща вас підтримує", - написали шанувальники.

Нагадаємо, раніше подруга Даші Квіткової Мамасіта показала, що зробили російські окупанти з її будинком у Гостомелі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Орел і Решка" Коля Серга розповів, чи зможе Україна пробачити росіянам.

Також "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова з "Холостяка" викрила путіна на прощанні з Жириновським.