Всім добре відомий герой романтичного шоу "Холостяк", грузин Іраклі Макацарія, як і всі цивілізовані люди, підтримує Україну в такі важкі часи. Він вирушив до Польщі, щоб там допомагати українцям.

Відповідний пост розмістили на порталі «Зоряний шлях» в Instagram.

"Як Іраклі Макацарія допомагає Україні За лаштунками великого благодійного концерту «Доброго вечора, ми з України», який відбувся у Варшаві, ми поспілкувалися з продюсером @maqatsa. Що грузин робить у Польщі? Як організував благодійний фонд для допомоги українцям? Подробиці на YouTube у нашому репортажі за посиланням у сторіз та шапці профілю", - підписаний пост у соціальній мережі.

Українська аудиторія, яка дізналася про цю новину, не змогла пройти повз. Дуже багато жителів України проявили свою вдячність за підтримку в такий важкий час і вирушили писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Публікація Іраклі Макацарії, скріншот: Instagram
Публікація Іраклі Макацарії, скріншот: Instagram

"Дякую! Справжній друг нашої України - це той, який не залишає її в біді!", "Іраклі ви молодець.дякую що помагаете украіні!", "Велика вдячність вам, від українців, це велика допомога зараз це безцінно!", "Справжні друзі завжди поруч", "А дє?я у Варшаві", "Молодець!!! Щиро дякуємо за допомогу", "@maqatsa Дякуємо ти наш улюблений українець", - пишуть відгуки користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, у мережі розповіли про героїчного воїна, який захищав Маріуполь.

Як раніше повідомляв портал "Знай", прикордонники розповіли, скільки українських чоловіків хотіло покинути Україну.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, як окупанти покидали своїх же.