Днями під час відвертого інтерв’ю з Лілією Ребрик для програми «Ранок з Україною» каналу «Україна» зірка зізналась, що мотивує її знову і знову мішками чистити картоплю та як вона оцінює своїх колег, які продовжують давати концерти і писати пісні.

Даша Астаф’єва чи не щодня у соціальних мережах ділиться світлинами про те, як вона допомагає бійцям, записує мотивуючі відео та звернення на підтримку українців. І хоча сьогодні зірці не до сцени, вона впевнена – артисти, які готові співати для народу, мають це робити незважаючи ні на що.

«Ніхто не був готовий до війни. Хтось знав, хтось здогадувався, але готовим ніхто не був. Зараз дуже важливо розуміти одне – кожен має займатись тим, чим він може! Більше того, як би то смішно не звучало, слід отримувати задоволення, від того, що ви робите! Я чищу ту картоплю так, що шкірки летять по всій кухні, але роблю то з таким задоволенням, навіть часу не помічаю!» – поділилась Даша Астаф’єва в інтерв’ю «Ранку з Україною».

Зірка готова робити це знову і знову, Даша навіть не відчуває втоми, адже робить це з любов’ю і від щирого серця.

«Я проговорюю собі, що це все для коханого. Уявляю, що це треба зробити дуже швидко і від душі, як великий сюрприз, – коментує Астаф’єва. – Цікаво те, що втоми я не відчуваю, але днями, наприклад, сіла чистити і зрозуміла, що мішок, який це вчора був нормою, сьогодні здається чимось космічним. А в нас працює реабілітолог, вона звернула увагу на мої руки і сказала, що треба зробити паузу, адже це велике навантаження на суглоби».

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Навіть відпочиваючи від чищення картоплі, Даша Астаф’єва знаходить собі інші не менш важливі справи – допомагає тваринам і притулкам, а також літнім людям їжею та коштами.