Відомий український артист Олександр Пономарьов знайшов у мережі досить цікавий ролик. Був знятий він ще в 1996 році, і як виявилося, досить пророчим.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує різну інформацію, яка пов'язана з ситуацією в країні.

Олександр Пономарьов цього разу опублікував ролик білоруського політика і громадського діяча.

У 1996 році Зенон Позняк передбачав все те, що відбувається зараз. Білорусь продовжує ставати частиною нової Російської імперії, яку так старанно намагається створити Путін. А Олександр Лукашенко у всьому йому потурає.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Виникне загроза по всій Європі. І Білорусь перетвориться знову на ядерний плацдарм нової Російської імперії. І весь удар і сила буде спрямована на Україну. Бо поки існує вільна Україна - Радянський Союз не відбудеться. Ми повинні розуміти, що у нас завдання зберегти наші незалежні держави, зберегти демократію, зберегти наші національні культури, і нашу історичну дружбу" - йдеться в промові політика Зенона Позняка.

Олександр Лукашенко і Володимир Путін, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко і Володимир Путін, фото: скріншот з відео

Він зазначає, що Білорусь і Україна дружили всю історію, і це дійсно так. А ось з Росією вони ніколи не дружили, адже білоруси воювали з Російською імперією постійно. Це була перманентна війна з Росією.

Як бачимо, через 25 років все вкрай змінилося, і Олександр Лукашенко привів країну до того, що вона фактично є частиною РФ, і дуже залежить від Путіна.

Нагадаємо, що російські окупанти змінили свої болота на дупло під Миколаєвом

Раніше повідомлялося, що в Росії "протиугінні" кліпси вже вішають навіть на консерви і масло: санкції тільки на користь

Також, 11-річна українка звернулася до європейських лідерів, заговоривши німецькою мовою