Відомий далеко не перший рік український співак, актор, продюсер і володар почесного звання "Народний артист" Олександр Пономарьов в ці зимові дні значно активізувався в соціальних мережах. Цього разу виконавець похизувався своїм майже дорослим сином Алесандром Олександровичем Пономарьовим.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram.

Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram

"Мій Саша народився на Стрітення Господнє! Сьогодні йому 15! Будь мені справжнім чоловіком і добрим воїном Божим! Багато і Благих років", - пише Олександр Пономарьов.

Як ми вже писали вище, син співака Саша святкує день народження-юнакові виповнюється 15 років. З нагоди свята щасливий тато вирішив привітати хлопця.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Пономарьов побажав Олександру бути "справжнім чоловіком і хорошим воїном". Також співак опублікував досить рідкісне фото з сином, на якому видно, що Саша дуже підріс і став більш мужнім.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що Олександр Пономарьов вдруге став батьком 15 лютого 2007 року. Сина йому народила дружина - Вікторія Мартинюк. Також виконавець виховує доньку Женю від першого шлюбу з Оленою Мозговою.

Раніше повідомляли, Філіп Кіркоров "накинувся" на Регіну Тодоренко через ноги Ані Лорак: "Зараз по голові...".

Як повідомляв Знай.uа, самотній Олександр Пономарьов подарував трьом красуням побачення з собою - "Кожному своє".

Знай.uа писав, Приборкувач "вовчиць" Олег Винник у новій косусі заманює українок цеглинкою: "Потрібно з любов'ю".