Ліз Херлі виставила напоказ свою неймовірно підтягнуту фігуру і святкове сяйво в ефектному бікіні, коли модель була сфотографована, рятуючи двох морських зірок під час свого тропічного відпочинку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Ліз Херлі продемонструвала свою неймовірну спортивну статуру в бікіні, що складається з двох частин, після того, як вона врятувала двох викинутих на мілину морських зірок.

56-річна актриса одягла крихітне блакитне бікіні, яке відкривало її відточений прес і неймовірний загар, коли вона позувала з морськими істотами.

Вона показала каштанові локони в природній зачісці і носила шикарну пару відтінків, демонструючи свій сяючий колір обличчя.

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” 25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Зірка "Пліткарки" широко посміхнулася на знімку, опублікованому на її сторінці в Instagram, коли вона тримала морську зірку.

Поруч з радісною фотографією вона написала: "Знайшла цих чудових морських зірок, живих, але викинутих на берег, — тепер вони щасливо повернулися на дно моря".

Минулого тижня горда мама Ліз захопилася своїм сином Даміаном, якому виповнилося 20 років.

Захоплені знімки Ліз з'явилися через місяць після того, як кінозірка була вбита горем звісткою про те, що її колишній наречений, легенда крикету Шейн Уорн, раптово помер у віці 52 років.

Нагадавши, сина Елізабет Херлі висміяли в соціальній мережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ліз Херлі похвалилася ідеальним тілом у відвертому купальнику.