Модель і актриса Ліз Херлі змусила свою армію фанатів впасти в ступор, поділившись палючим гарячим відео, на якому вона лакає Сонце, виставляючи напоказ свою кидає виклик віку фігуру.

Відповідний пост Ліз Херлі оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

Елізабет Херлі змусила багатьох шанувальників відчувати себе збудженими через її останню публікацію, в якій вона виставляла напоказ своє тіло в купальнику.

56-річна модель Ліз довела, що вона богиня, яка кидає виклик віку, своїм останнім постом в Instagram для своїх 2,3 мільйонів передплатників.

Актриса одягла крихітне біле бікіні з двох частин з золотими засліпленнями, які повністю демонстрували її широке декольте і підтягнутий живіт.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У відео бездоганна англійська актриса демонструє свою сенсаційну фігуру, піднімаючи руки над головою і зображуючи шторм поруч з басейном в тропічному місці.

Вона просто підписала пост: "щасливих вихідних".

Красуня-брюнетка одягла на голову солом'яний капелюх, щоб захистити очі від яскравого сонячного світла, а її темні локони природним чином впали вниз.

Ліз завершила образ більш мінімальним макіяжем, який підкреслював її привабливі риси.

Немає сумніву, що фанати зірки були гарячими, і багато шанувальників та друзів знаменитостей коментували чудове відео.

Нагадаємо, що у мережі показали найгарячіших зірок сучасності.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Елізабет Херлі в прозорій сукні без нижньої білизни змусила вилітати серце з грудей.