У соціальній мережі з'явилася маса публікацій за участю мами знаменитого мільярдера і підприємця Ілона Маска Мей. Жінка звернулася до публіки і закликала допомагати Україні в такий важкий час – війні проти росії.

Відповідну публікацію розмістили в різноманітних Telegram-каналах.

""Ми захоплені тим, які ви всі хоробрі" Мей Маск емоційно звернулася до українського народу. #іноземниесми Telegram / Тelegram En / YouTube / надіслати фото» відео", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Однак не все насправді так, як здається. У мережі також розмістили публікацію, в якій йдеться про те, що відео нібито змонтовано, точніше, на відео наклали голос через спеціальну програму.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"У мережі поширюють відео, на якому мати Ілона Маска Мей Маск нібито говорить українською. Насправді ролик створений за допомогою штучного інтелекту — ініціатива Share UA Voices трансформує голоси американських зірок, аби почути, як вони звучатимуть українською. А вже згодом і сама Маск опублікувала відео "із закадровим голосом" на прохання свого українського видавця та закликала жертвувати кошти на допомогу Україні", - повідомляється в популярному месенджері.

Нагадавши, у мережі повідомили, що поранений окупантів почали масово ввозити в лікарню Пітера.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський запропонував Путіну обміняти полонених українців на Медведчука.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що окупанти знову обстріляли Укрзалізницю.