У соціальній мережі поділилися черговим скандальним постом про українську та російську співачку Лоліту. Вона продовжує давати концерти в москві в той час як її Батьківщина страждає від путінської війни.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram.

Потрібно нагадати, що Лоліта Мілявська народилася в Україні, в місті Мукачево. Вона ще давно покинула Батьківщину, щоб заробляти в росії.

"Лоліта розлютила мережу анонсом концерту в Москві, коли в її рідній Україні вбивають мирних жителів "А Україну відбудовувати слабо?", "Які концерти, коли на вашій батьківщині війна? Люди гинуть. Як Ви так можете?", "У Маріуполі коли концерт?", "Співаєш? Радієш? А Твій народ плаче. Де совість, Лола? Або гроші затьмарили її?", "Досить боятися, Лоліта",- пишуть фоловери. Нагадаємо, раніше українці допомогли врятуватися з "гарячої точки "мамі і дочці Лоліти, які живуть в Україні. Тоді співачка лише подякувала за допомогу, але ніяк не прокоментувала війну", - підписаний пост в соціальній мережі.

Скріншот поста в Телеграм
Скріншот поста в Телеграм

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Почувши такі новини, відразу ж можна зрозуміти, що ця жінка з себе представляє.

Крім цього, вона вже висловлювалася про санкції проти росії, шкодуючи так званий звичайний народ з росії. Однак вона жодного разу не згадала про криваву війну, яка на даний момент відбувається в її рідній країні.

Нагадавши, у мережі повідомили, що Україна може заробити на знищеній техніці окупанта.

Як раніше повідомляв портал "Знай", окупанти обстріляли вокзал у центрі України.