Російський комік Нурлан Сабуров дав концерт, під час якого до нього на сцену вийшла дівчина у білій сукні, залитій червоною фарбою на знак протесту ґвалтуванням та знущанням рашиським солдатам в Україні.

Дно шоубізнесу росії знову пробите, так званим гумористом перебуває з туром у США. На сцену до Нурлана Сабурова вийшла дівчина у білій сукні з червоними плямами, її образ символізував вбивства мирних мешканців в Україні. Вона поставила кілька запитань коміку.

Нурлан Сабуров. Фото: Youtube
Нурлан Сабуров. Фото: Youtube

При цьому комік не зважився на них відповідати. Ще раніше він сказав, що боїться говорити про війну, оскільки переживає за свою сім'ю. Натомість Сабуров вирішив пожартувати, що дівчина місячні.

З 24 лютого Сабуров і слова не сказав про повномасштабне вторгнення росії. Його сміливості та інтелектуального розвитку вистачає лише, щоб матюками знущатися з гостей і самовдоволено гуморити навколо слова "член". Проте витівка у США переходить будь-які рамки людяності.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

І найкошмарніше навіть не сам жарт від малоосвіченого коміка, а те, що в залі потім пролунав сміх. На нього ходять російські мігранти, яким подобається сміятися з вбивств українців. Це ще один бал у скарбничку того, що не лише путін підтримує війну, а й увесь російський народ, де б він не був.

Крім того, на концерт не пропустили дівчину з українським прапором на обличчі. Після того як вона сказала, що є українкою, охорона заборонила їй вхід, мотивувавши це тим, що цього разу вони не пропускають людей з національно символікою.

Нагадаємо, раніше морги Дніпра забиті тілами російських військових - понад 1500 солдатів, від яких відреклися навіть рідні мами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", воїни ЗСУ підбили крейсер "Москва", який був посланий захисниками Зміїного.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти знущалися над 83-річною пенсіонеркою при паралізованому чоловікові.