У мережі поділилися ще одними неприємними новинами для жителів росії. Стало відомо, що правовласники заборонили доступ російським IP-адресам користуватися найпопулярнішими шрифтами для друкування текстів.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Країна Україна»

З кожним днем на росіян накладають все більше і більше санкцій за агресію в бік України. Жителі рф все сильніше відрізаються від цивілізації.

Потрібно нагадати, що після того, як всілякі відомі компанії, бренди і магазини покинули ринок росії, жителі зіткнулися з великими проблемами.

Тепер же, всі люди, які мають російські IP-адреси, не зможуть повноцінно друкувати тексти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот поста в Телеграм
Скріншот поста в Телеграм

"Шрифти Times New Roman, Arial, Verdana, Tahoma і Helvetic стали недоступні для росіян за рішенням Правовласника. При спробі відкрити сторінку з каталогом з російських IP-адрес з'являється повідомлення про заборону доступу", - повідомляється в мережі.

Необхідно розуміти, що дані шрифти використовуються в написанні новин і роботі з різноманітними документами в онлайн режимі.

Це говорить про те, що вже майже всі відвернулися як від росії, так і від жителів цієї держави.

Нагадавши, Дональд Трамп виговорився про війну в Україні і назвав вторгнення Росії геноцидом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", прем'єр-міністр Канади назвав війну в Україні геноцидом.

Також портал "Знай" писав, що Путін почав використовувати нацистську пропаганду, щоб красти жителів України.