Голлівудська зірка з'явився в росії, щоб відсвяткувати своє 70-річчя з близькими союзниками путіна, і був помічений виступаючим, щоб продемонструвати свою підтримку країні.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Стівен Сігал сказав, що він підтримував близьких союзників росії і путіна після польоту в москву на святкування його 70-річчя.

Відомий друг російського лідера, відвідав розкішну вечірку в москві, присвячену його дню народження в неділю, 10 квітня.

На вечері також був присутній ведучий російського державного телебачення соловйов, люто налаштований прокремлівськи і антиукраїнськи. Його помітили стоїть поруч з голлівудським бойовиком у вірусному відео.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

пост в Твіттер
пост в Твіттер

Стівен, у якого гладкий хвіст і густі вуса, стоїть на сцені і каже гостям: «Кожен з вас, ви моя сім'я і мої друзі. І я люблю вас усіх, і ми стоїмо разом, незважаючи ні на що».

За даними Financial Times, на заході також була присутня Маргарита Симоньян, один з провідних російських прокремлівських медіамагнатів і головний редактор Russian Today.

сігал і путін
сігал і путін

70-річний актор отримав російський паспорт в 2016 році, заявивши про свою підтримку анексії Криму в 2014 році, а в 2018 році був призначений спеціальним представником Росії в США.

Нагадавши, українців попередили про чергові афери шахраїв.

Як раніше повідомляв портал "Знай", жителям України розповіли про виплати пенсій під час війни.

Також портал "Знай" писав, що Олена Зеленська розповіла про трагічні історії українців, які постраждали від окупантів.