Після затримання Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту та переховувався понад місяць, його дружина випустила ряд звернень, пояснивши, що вона Оксана Марченко, адже після пластики мало хто міг би її впізнати у образі застарілої студентки.

Спочатку український інтернет ряснів мемами затриманого Медведчука, а потім блогери переключились і на його дружину. У Instgaram grisha_i_marisha записали звернення "Оксани Марченко" у різних образах та різним антуражем на голові до усіх можливих президентів - від Януковича, до президента компанії, який випускає цигарки "President", та президента компанії Дісней.

Пародія на Марченко. Фото: Instаgram
Пародія на Марченко. Фото: Instаgram

"Я Оксана Марченко, звертаюся до президента ФК Динамо Київ, Ігорю Суркісу. Ігор Михайлович, ви бачили як мій чоловік втікав з України, у нього швидкість вдвічі швидше ніж у Циганкова, візьміть його в команду і вивезіть у Туреччину, там я його зустріну".

Пародія на Марченко. Фото: Instаgram
Пародія на Марченко. Фото: Instаgram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я Оксана Марченко, звертаюсь до популярної групи 90-х, "Mr President". Ви співали відомий хіт Кокоджамбо, а у мого чоловіка зараз кокоджамби піджались до такого ступеню, що їх не можуть знайти навіть ЗСУ", - розповідає актриса, яка виконала важку роль заплаканої дружини імовірного зрадника.

Пародія на Марченко. Фото: Instаgram
Пародія на Марченко. Фото: Instаgram

Також було записане звернення до Грінпісу, адже Медведчук "удобряв закарпатські ліси", і ще може це робити.

Нагадаємо, раніше двоє братів застали війну у Гостомелі та не вагаючись пішли боронити Україну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова вперше поділилась особистими переживаннями через війну.

Також "Знай.ua" писав, що поліція затримала зрадника з Бучі, який з окупантами бив та залякував мирних жителів.