У сторіс ексдружини Позитива з'явилося фото з путіним, і дельфіном, який вирішив "полюбити" російського диктатора.

Колишня дружина Олексія Завгороднього, Позитива, Аня Андрійчук показала чому між дельфінами та путіним "любов". На фото, яке дівчина розмістила в сторіс Instagram до путіна ззаду підплив дельфін та поклав носа йому на плече.

Колишня Позитива, Аня Андрійчук. Фото: Instagram
Колишня Позитива, Аня Андрійчук. Фото: Instagram

У спливаючому віконечку написані думки дельфіна: "Не знімай трусики, просто зруш їх убік". Жарт над диктатором показує ставлення українців до нього. Після нападу росії на Україну, за вказівкою путіна, загальним бажанням українців є як не нагла кончина диктатора, то хоча б приниження його.

Мем на путіна, сторіс Андрійчук. Фото: Instagram
Мем на путіна, сторіс Андрійчук. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після розлучення з Позитивом минулого року дівчина багато подорожує, та продовжує займатися своїм бізнесом - дизайном одягу. Причиною розриву Позитив назвав зраду з партнеркою "танців з зірками" але Аня запевнила, що причина не в цьому.

Колишнє подружжя із повагою ставиться один до одного, проте на нові побачення Аня не наважується.

Відомо, що і Позитив не знайшов собі нове кохання. А чутки про те, що він нібито зійшовся з Надею Дорофеєвою виявилися неправдивими.

Нагадаємо, раніше у росіян різко змінився настрій після потопленого крейсера.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у росії знову обстріляли свій же сарай на кордоні.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп слідом за Джо Байденом висловився про вторгнення рф в Україну.